Trouwsieraden

Trouwsieraden

Bij een huwelijk gaan twee unieke mensen, met ieder hun eigen persoonlijkheid, een verbinding met elkaar aan. Daar hoort een sieraad bij dat die verbinding symboliseert.

Geen twee identieke ringen, voor jou en je partner dezelfde, maar een sieraad dat bij elk van jullie past, met daarin verwerkt de verbinding met je partner.

Omdat jij uniek bent, en je partner dat ook is, bekijken jullie samen met Marjolin Goudsmid wat bij ieder van jullie past en wat van jullie samen is. Zo krijgen jullie elk je eigen sieraad, met een verbindend element.

De trouwsieraden die Marjolin Goudsmid maakt, kenmerken zich door openheid. Het is geen massief geheel, maar er zit ruimte in. Dit symboliseert de ruimte die jullie elkaar geven, maar ook de doorgang naar de ander. Ook het verbindend element zit erin verwerkt. Of het nu een kleur is, een symbool, een woord – de liefde die jullie voor elkaar voelen. Samen met Marjolin Goudsmid gaan jullie daarnaar op zoek. Zo ontstaan de sieraden in het maakproces, waar jullie volledig bij betrokken zijn. Het resultaat is een trouwsieraad dat verder niemand heeft.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!

Trouwring en knopen

Trouwring van de man en knopen op de jurk

haarspelden met edelstenen

Haarspelden met edelstenen passend bij de hanger en knopen

geelgouden hanger met edelsteen

Geelgouden hanger met edelsteen in de kleur van de jurk en het pak