Hanger met koraal, glas en goud

In deze hanger hebben we koraal verwerkt omdat deze vrouw zo houdt van de zee. Het handgeblazen kapje geeft bescherming aan het koraal en vergroot de vingerprint van de ouders die eronder zit. Het goud is voor een deel afkomstig uit de erfenis en aangevuld met nieuw goud om de kwaliteit goed te houden. Was …

Herenring in goud met agaat

Deze herenring is gemaakt in opdracht van een vrouw die superveel van haar man houdt. Samen hebben we de kleur van de stenen bepaald en het ontwerp zodat het past bij haar man. Dit was een grote verassing op zijn verjaardag!

Witte glaskralen met bladzilver verwerkt tot oorhangers

Glas in het klein. Deze witte glaskralen met bladzilver zijn verwerkt tot oorhangers. Iedere keer in een ander uitvoering qua kleur en techniek. Vaak is er een bijpassende hanger bij te koop. Wil je weten welke variaties er op dit moment in de vitrine liggen? Kijk dan even in de webwinkel.

Zilver en glas

Deze dubbele hanger van zilver en glas is te vinden in de basiscollectie. Deze is gemaakt met de kleuren amethist en turkoois, echter de kleurstelling verander ik steeds. Wil je weten welke kleuren er momenteel in de vitrine liggen? Neem een kijkje in de webwinkel.

Open ring voor dochter

Geslaagd voor de opleiding! En daarom geeft moeder haar dochter een ring ontworpen speciaal voor haar. De ring is uitgevoerd in roodgoud en zilver. Open ontwerp waarbij jouw vinger een interactie aangaat met de ring. Symbolisch staan de balletjes voor het aantal kinderen van het gezin waar de dochter uit komt. De 2 kleuren edelmetaal …

Oorbellen met cultiveparel

Deze oorbellen zijn gemaakt van roodgoud dat goed combineert met het roze van de parels. Ze hebben een tijd in de vitrine gelegen totdat de persoon, bij wie ze prachtig pasten, er verliefd op werd.

Strapless

Dit schoudersieraad loopt mee op jouw schouderblad. Het is ontworpen n.a.v. de Nederlandse Ontwerp Wedstrijd met het thema Cocktailparty. De wit- en geelgouden buisjes zijn de rietjes en de de bubbels zijn vormgegeven in saffier, smaragd en robijn. Dit sieraad belande bij de 15 beste sieraden van Nederland uit 2007/2008.

Zilveren hanger met rode glaskraal aan gekleurd staalcollier

Zilveren hanger met rode glaskraal aan gekleurd staalcollier. Deze hangers zijn er in alle soorten en maten. Eens in de zoveel tijd draai ik een serie met kralen achter de brander. In deze kralen verwerk ik bijzonder soorten glas, zilver, goud, enz. Ook zijn er altijd bijpassende oorbellen bij te vinden. Geen een van de …

12