Marjolin goudsmid

Marjolin goudsmid

Marjolin Goudsmid aan het werk in haar atelier in DoesburgAchter Marjolin Goudsmid zit Laura Egbers. In haar lichte atelier in Doesburg smelt zij edelmetaal met techniek en passie samen tot sierlijke creaties. Hier krijgen haar ideeën vorm in soms verrassende combinaties. Onder haar handen ontstaan de sieraden die jou doen stralen.

Schoonhoven en Florence

Met haar jarenlange ervaring weet Laura precies wat ze doet. Ze volgde opleidingen in Schoonhoven en Florence, waarna ze al snel besloot als zelfstandig edelsmid aan het werk te gaan.

Leergierig en geïnteresseerd

Ondanks al haar kennis en ervaring blijft Laura leergierig en geïnteresseerd. Nog altijd leert ze bij en verdiept ze haar kennis over de materialen waarmee ze werkt en de technieken die ze toepast. Ze is altijd op zoek naar nieuwe combinaties en nieuwe manieren om haar materiaal te verwerken.

Inspiratiebronnen

Als inspiratiebronnen daarbij gebruikt ze vooral haar eigen innerlijk gevoel, ook al weet ze dat niet altijd te plaatsen.
Daarnaast zijn kleuren en vormen heel grote voorbeelden. Natuurlijke vormen, zoals die van zaaddozen of schelpen zijn prachtig, maar ook de vormen van Art Deco. Voor de verfijndheid, de stippen en geweldige kleuren van het pointillisme heeft Laura grote bewondering.

Gevoel voor religie en spiritualiteit

Laura staat met beide benen stevig op de grond, maar heeft ook een diep gevoel voor religie en spiritualiteit. Die combinatie is in haar werk terug te zien: een sieraad dat er niet alleen mooi uitziet, maar dat de vrouw die het draagt ervan een positief gevoel en vertrouwen geeft. Laura stopt niet voordat ze helemaal tevreden is.

Laura geeft je graag een rondleiding door haar atelier. Maak snel een afspraak om langs te komen.