Missie en Visie

Missie en Visie

We doen gaandeweg het leven ervaringen op. Deze ervaringen ervaren wij juist door de materie. Want materie is de uitingsvorm om emotie en ervaring kracht bij te zetten. Materie laat in wezen de emotie manifesteren, ondersteunt deze. Dat betekend dat je materie ook kan gebruiken om te helen, acceptatie te bewerkstelligen en vooral kan gebruiken om heel veel liefde te geven. En hoe kan je dat nou beter doen dan met de middelen die Moeder Natuur ons geeft?
Metaal is een ontvanger en geleider bij uitstek en ook edelstenen zijn dragers en versterkers van positieve energie. Dit kan je energetisch voor je laten werken, vergroten en inzetten om een proces te ondersteunen. Zowel de mooie processen als de moeilijke.
Ik maak graag voor jou een krachtsieraad waarbij de sfeer van jouw persoon en de symboliek van jouw ervaring wordt vastgelegd in deze mooie materialen. Daarmee krijg je een sieraad dat jou altijd brengt naar de kern van wie jij bent. Het zal je kracht geven als je het even moeilijk hebt en met je meevliegen als alles positief verloopt.